Om meg

 

Jeg har jobbet med TV som fotograf, redigerer og produsent i 24 år , de fleste av dem i NRK,  med nyheter, reportasjer og  dokumentarer. Jeg filmet ” En reise i vannets historie ” (Grand Prix på den 17. International Environmental Film Festival og lenge norges bestselgende dokumentarserie). De siste syv årene har jeg vært i helsprogrammet   ” Puls “, der jeg nå arbeider som videojournalist. Tidligere har jeg vært medisinsk elektronikk-ingeniør i Siemens , før jeg gikk videre til å studere TV-produksjon ved Hofstra University i New York .

Jeg ble født i Bergen og bor 51 år senere i Oslo med min kjære Annika og våre barn Isabel og Leo , 15 og 12 år.

Jeg pleide å skryte av at jeg i ti år ikke var sykmeldt en eneste dag . Det endret seg da jeg var 46 . Plutselig virket batteriene tomme, og jeg kunne ikke forstå det . Min eneste erfaring med Parkinsons sykdom var fra da jeg en gang på midten av 1990 -tallet filmet en pasient som gjennomgikk hjernekirurgi. Han gikk i koma under operasjonen .  Diagnostisert i 2010 er jeg fortsatt i et tidlig stadium av ” jeg-vet-ikke- hva” .

Siden diagnosen har jeg laget flere videoer om Parkinsons sykdom. Du finner dem her på siden.

Jeg er ambassadør for pasientinitiativet “Parkinsons Movement”, startet av Tom Isaacs, Jon Stamford og Sara Riggare, og satt også i “Patient Advocates Committe” for World Parkinson Congress 2013.

 

4 thoughts on “Om meg”

 1. Hei!

  Jeg er 44 og fikk diagnosen for ca to år siden. Har veldig lyst å komme i kontakt med deg!

  Jobber i disse dager med et prosjekt som har fått navnet Ny Glød. Forteller svært gjerne mer.

  Stig – 48145633

 2. Hei!
  Dette har nok ikke noe med sykdom å gjøre, men vi prøver likevel.
  Vi var så heldige å komme i kontakt med din mor og far på en ferietur til Steigen sommeren 2017.
  Et møte vi ikke kan glemme. Oppgir du oss emailadressen din, skal du få høre en nydelig historie om tilfeldigheter som skjer når mennesker møtes.
  Magnus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *